Moderátoři: Lms, GasThan, Martin J. - Cetelon, Moderátoři
macák píše:MTB smrdi !! ja mam BMX a je to muj hlavni prostredek.... a miluju ho BTW chcete fotku
Tomík píše:No ja moc na BMX nejsem mam raci MTB. to voje bych mozna trochu vylepsil treba ten ram, dal bych tam samolepky nebo tak neco. jako mas na předni vydlici. Ale jinac je to tvoje BMX.
Tomík píše:no jak chces jen kdybys to delal sam tak ti muzu poradit no ja nejraci delam lak takto vezmu barvu dle vlastniho vyberu. nastřikam udajnou čast, necham zaschnout pote bavlnenym hadrem vyleštim a tim nejjemnejšim blaspapirem uhladim drobne vystupky ci hrboly nebo kdyz se na bravu zachyti prach pote dam uz jen slabounkou kryci vrstvu bravy jen tak na srovnani porvch pote vezmu nejakou lestenku na auta a nebo treba obycejny krem a vylestim. samozřejme de taky o povrch ktery zrvna barvite jestli uz byl jemny a nebo hruby. To potom zalezi na vrtvach a poctu brouseni blaspapirem. No to je asi tak muj strucny navod.
++JeSuS++ píše:jak nedám na kolo dopustit, tak včera mě zradilo. jel jsem za přítelkyní a už jsem u ní skoro parkoval, když mi rupla přehazovačka a bylo po ní. Normlně se ulomilo celé to dvojkolečko, co napíná řetěz. A přitom jsem nijak nešlápl do pedálů, prostě to luplo a už jsem stál
macák píše: takže radši to dám někomu zkušenějšímu , ale podle tvýho návodu zkusím stříknout třeba rydla...A pak napíšu výsledek no spíš ukážu ( jinak díky )
++JeSuS++ píše:rupla přehazovačka a bylo po ní. Normlně se ulomilo celé to dvojkolečko, co napíná řetěz. A přitom jsem nijak nešlápl do pedálů, prostě to luplo a už jsem stál
Tomík píše:neni to tak slozity jak to pisu ahorad musi umet se prejem ale to si treba cvicne zkusis na nejaky papir aby ta brava nestekala a drzela, ja jsem se toho taky bal ale nekonec me vysledek i potesil.
Cl_under píše:A kde to ma brzdy ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník