QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP Infium ani 2005 nenačte kontakty

QIP Infium ani 2005 nenačte kontakty

Nový příspěvekod durmi » ned 8. březen 2009 23:27

Zdravim mám problém .. at si nainstaluju jakejkoliv qip tak mi nenajedou kontakty ale ani offline ... infium mi dela to ze 1 kontakt online a druhej offline ... a zbytek tam není ... neví někdo ???

//edit Pafo: upraven název tématu
durmi

Re: QIP Infium ani 2005 nenačte kontakty

Nový příspěvekod xstrv01 » ned 8. březen 2009 23:40

Bohužel naše křišťálové koule zrovna nefungují. Z tohodle popisu nemáme šanci cokoli vymyslet...

Zkoušel jsi na nějakém jiném klientovi (http://www.meebo.com/) ověřit, že kontakty na účtu jsou?
xstrv01
Moderátor

Nový příspěvekod Pafo » pon 9. březen 2009 10:00

1. Test přes meebo, jak říkal xstrv01, nebo přes oficiálního klienta

Pokud na ICQ serveru kontakty nejsou:
Vyčkat chvíli, může jít o chybu serveru
Když stále nic, tak znovu přidat a autorizovat kontakty

Pokud na ICQ serveru kontakty stále jsou:
Použít nejnovější verzi QIPu, popřípadě když ta nefunguje, zkusit o jednu verzi níž
Kontrola autorizací
Změna serveru a portu
Přeinstalace (v případě Visty ne do Program files), vytvoření nového profilu (zkouška "čistého" nastavení)
..snad někdo ještě doplní víc mě nenapadá..
QIP bez instalace a registrace s přednastavenými doplňky: QIP Infium PafoPack, QIP 2010 PafoPack
Smajlíky, statusové, xstatusové ikony, ikony QIPu a ikony klientů na http://smajlici.qipim.cz/
Naše wiki a tlačítko Hledat.Nejrychlejší řešení problémů: Online MUC
Pafo
Moderátor

Nový příspěvekod durmi » pon 9. březen 2009 16:42

Zkoušel jsem snad všechny verze ... prostě nejde ... a když se přihlásím pod ICQ oficial .... tak toi jde ale to je *censored* nechci to ani viět
durmi

Nový příspěvekod xstrv01 » pon 9. březen 2009 16:55

aúúúúúúúúúúú! Přečetl sis, co ti napsal Pafo? Zkoušel jsi něco z toho? Pokud budeš jenom psát, že ti to nejde, tak ti nikdo nepomůže!
xstrv01
Moderátor

Nový příspěvekod Návštěvník » pát 13. březen 2009 18:55

Taky mi to nechce načítat kontakty a přítulka měla ten stejný problém myslím s řadou 2005/80xx. 5ešením pro mě je řada2005/80xx, pro přítelku bylo nainstalování Infia...prostě nevím čím to je, ale kontakty tam online sou, jenom jak kterej klient je zobrazuje... :fuj: mno a při hledání novejch kontaktů mi to píše, že se musím napřed připojit...tak asi tady bude zakopanej pes, ikdyž nevím přič...zkusím na tom zamakat a dám vědět...
Návštěvník

Nový příspěvekod Mr.Scully » ned 15. březen 2009 10:48

Mně to poslední čtyři dny dělalo Infium na Vistách taky (zajímavý je, že v práci na ICQ je ten samý klient i stejný ICQ účet v pořádku),nakonec mi pomohla až změna serveru na ten aol.com.
Mr.Scully

Nový příspěvekod Darthy » úte 17. březen 2009 17:36

Mám podobný problém až na tu věc že jsem zkoušel Mirandu..na te to v pohodě jede bez problémnů..ale jakmile zapnu qipa (infium 9028) tak se mi napíše že jsem online ale nenačte seznam vůbec. Už mi to tak udělalo jednou ale to byla chyba serveru asi páč sem se nemohl přihlásit nikde...pak to jednou šlo a ted to nejde už aspon týden..zkoušel jsem i verzi qipa 9026 stejný problém.
Darthy
Nováček

Nový příspěvekod kein_nick » úte 17. březen 2009 21:22

Jsou veci mezi nebem a zemi.. :D Miranda ustala spoustu pokusu odstrihu klientu.. jinak se to tu uz nekde resilo, ze se prihlasis online ale kontakty online nejsou (qip).. Holt neco funguje, neco ne :rofl:
Obrázek & Obrázek & Obrázek
Je uzasne sledovat, jak lidem dela problem icq a nevedi o poradnem reseni :-) (jabber, msn ...)
kein_nick
Fanynka QIPu

Nový příspěvekod xstrv01 » úte 17. březen 2009 23:27

Darthy: Odpověď stejná jako vždy - jsi opravdu online na ICQ a ne jenom na qip.ru? Zkoušel jsi to, co psal před pár příspěvky Pafo?
xstrv01
Moderátor

Nový příspěvekod Darthy » čtv 19. březen 2009 15:46

fajn....jediné co pomohlo byla změna serveru a portu..díky
Darthy
Nováček

Zpět na Podpora