QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Uložení skupin na server

Uložení skupin na server

Nový příspěvekod jenda.69 » stř 25. březen 2009 22:07

Používam infium (poslední verzi) a mám kontakty rozdělený do skupin. V infiu se mi to zobrazuje úplně normálně, ale když se připojím přes QIP na mobilu nebo třeba Meebo, tak mám skupiny úplně jinak, jsou tam nějaký starší (ty mám i v infiu, ale jako prázdný) a někteří lidi jsou zařazení do jiných skupin...
Nevíte někdo kde je problém?
Zkoušel jsem hledat, ale nevím nevím, asi jsem nezvolil správný slova.
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
jenda.69
VIP

Re: Uložení skupin na server

Nový příspěvekod Pafo » stř 25. březen 2009 22:28

ICQ si velice rádo vytváří samo složku general, meebo taky něco plus nějaké chatroomy.. Problém vidím spíše v těch lidech, co se zobrazují v jiných skupinách. Infium snad synchronizuje skupiny a kontakty v realném čase. Co je zkusit ještě popřesouvat tam zpet... ?
QIP bez instalace a registrace s přednastavenými doplňky: QIP Infium PafoPack, QIP 2010 PafoPack
Smajlíky, statusové, xstatusové ikony, ikony QIPu a ikony klientů na http://smajlici.qipim.cz/
Naše wiki a tlačítko Hledat.Nejrychlejší řešení problémů: Online MUC
Pafo
Moderátor

Nový příspěvekod jenda.69 » stř 25. březen 2009 23:27

Já nevím, nechce se mi to dělat, protože mám pocit, že pokaždý se mi po přesunutí kontaktu do jiný skupiny u něj vymazala autorizace... Nebo dokonce celej kontakt? Teď si nejsem jistý.
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
jenda.69
VIP

Nový příspěvekod Pafo » čtv 26. březen 2009 8:27

Tak si dej zobrazit ikonu u lidí u kterých chybí autorizace a zkus to, jinak si nebudeš jistý, kdyby se tak dělo, byl by to celkem vážný bug, ale mně se nic takého neděje..

S tím, že na ICQ serveru zbydou nějaké staré kontakty i některé staré skupiny se netrap.. maj tam bordel, když jsem včera tvořil zálohu kontakt listu, tak jsem taky objevil jisté přežitky lidí bez autorizace apod.
QIP bez instalace a registrace s přednastavenými doplňky: QIP Infium PafoPack, QIP 2010 PafoPack
Smajlíky, statusové, xstatusové ikony, ikony QIPu a ikony klientů na http://smajlici.qipim.cz/
Naše wiki a tlačítko Hledat.Nejrychlejší řešení problémů: Online MUC
Pafo
Moderátor

Nový příspěvekod jenda.69 » čtv 26. březen 2009 14:31

Včera jsem to přesouval přes QIP 2005, protože i v něm ty kontakty byly v jiných skupinách a ten mi je smazal, takže jsem si je musel znova přidat. U Infia to zkusím.

//infium to zdá se nedělá, ale ještě to později otestuju pořádně
jenda.69
VIP

Zpět na Podpora